WARUNG INAYA

WARUNG INAYA Surinaams Javaans

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 807 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Inaya. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 16:26 De opmerkingen worden niet gelezen denk ik. In een van de broodje stond dat het belegd was met tempeh. Waarschijnlijk was dat op. Ik kreeg tofu wat ik helemaal niet lekker vind. Jammer
22 apr 2022 om 20:27 Top bezorging. Hele vriendelijke dame! Goed eten ook. Overal top! Aanrader
15 apr 2022 om 8:50 Volgende keer weer , zeker een aanrader
16 mrt 2022 om 20:19 Heerlijk!! Vega roti en bara’s. En alles goed op temperatuur.
12 mrt 2022 om 11:27 Net zoals altijd, heerlijk gegeten!
10 mrt 2022 om 21:18 Altijd top!
3 mrt 2022 om 21:29 Had aangegeven dat ik geen taugé bij m'n saoto wilde, maar het zat er helaas al in. Verder tjauwmin met kip besteld. Al het eten, incl saoto, was een beetje smaakloos. Het mist net de pit en kruidigheid die we van de Indische keuken gewend zijn.
26 feb 2022 om 1:48 Het eten is altijd heerlijk, en je krijgt veel voor weinig. Ontzettend vriendelijke en attente mensen ook. Echt een aanrader!
24 feb 2022 om 17:38 Roti is prima en de bezorger ook prima . Ga zeker nog 1 x bestellen.
10 feb 2022 om 18:59 Viel enorm tegen geen ei erbij bij roti verwacht ik dat wel. Verder er zat al groente bij maar je wordt aangeraden er extra groente bij te bestellen. Ik zal niet meer bestellen bij deze eetshop.
29 jan 2022 om 13:45 Eten was goed van smaak. Vriendelijke bezorger die excuses gaf voor het later bezorgen. Had graag wat meer sambal gewild. En we misten een ei bij de roti, terwijl dat er wel bij hoort. En zeker als je vegetarische roti bestelt.
27 jan 2022 om 1:52 Snel geleverd! Vriendelijke bezorger en het eten was super! Aanrader!!!